Wizyta św. Mikołaja w ZPE-W w Płakowicach

17 grudnia 2016 | Aktualności, Fotorelacja | 0 komentarzy

W dniu 15.12.2016 r Brygada z Fundacja Piotrusia Pana odwiedziła wraz ze św. Mikołajem Dzieci z Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy. To był cudowny dzień spędzony w cudownym miejscu z cudownymi Dziećmi i ich Opiekunami. Dzięki pracy wielu osób wszystko się udało!!! Pracownikom firmy HP Inc. Polska i Hewlett Packard Enterprise bardzo dziękujemy za przygotowanie św. Mikołajowi wspaniałych prezentów. Szkole Podstawowej nr 118 we Wrocławiu za własnoręcznie zrobione i ozdobione przez uczniów z klas od 1 do 3 pierniczki. Agnieszka Masłyka za wolontariat szkolny. Wolontariuszom Fundacji Piotrusia Pana jak zawsze za wspaniałość 🙂 Tomek Deroń za „znalezienie” świetnego św. Mikołaja 🙂 Jędrzej Sobuńko za przywiezienie, zawiezienie i za to ze był „wiatr w żaglach” 🙂 Marek Masłyka za światło i szczerość w zdjęciach … i za brak fotoszopa 🙂 Joanna Kwiatkowska Szczepanik a ona już wie za co 🙂

Szczególne podziękowania: Ilona Kulik za to „wiesz, ja dla tych dzieci wszystko” … i naprawdę zrobiła wszystko. Gdy mówi o dzieciach z Płakowic to serducho bije wówczas mocniej 🙂 Anetta Sokołowska za to, że wystarczyła jedna rozmowa telefoniczna i wiedziałem,że to się uda. Gdy już byliśmy na miejscu, to wszyscy zobaczyliśmy, że to „Anioł” 🙂

DZIĘKUJEMY, DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO. DZIĘKI WAM BYŁO PIĘKNIE!!! 🙂
Zapraszamy do obejrzenia zdjęć w galerii