Wpłać darowiznę online

Twoja darowizna wspiera działalność Fundacji Piotrusia Pana. Dzięki Twojemu wsparciu możemy lepiej służyć dzieciom i rodzinom w sytuacjach kryzysowych, w czasie, kiedy potrzebują nas najbardziej. Dziękujemy!

Jaką kwotę chcesz podarować?

Twój adres e-mail zostanie przekazany firmie PayU SA, która zrealizuje płatność. Na ten adres PayU wyśle wiadomość ze szczegółami Twojej transakcji.

Administratorem Twoich danych osobowych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz.U. z 2002 roku, nr 101, poz. 926 z późn. zm.) jest PayU SA z siedzibą w Poznaniu (60-166), przy ul. Grunwaldzkiej 182. Twoje dane osobowe będą przetwarzane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w celu świadczenia usług i archiwizacji. Twoje dane nie będą udostępniane innym podmiotom, z wyjątkiem podmiotów upoważnionych na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Tobie prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji ww. celu.

Fundacja „Fundacja Piotrusia Pana” z siedzibą przy ul. Legnickiej 65 we Wrocławiu, NIP 8943075872, REGON 364108706 jest fundacją wpisaną w dniu 2016-04-01 do rejestru stowarzyszeń, innych organizacji społecznych i zawodowych, fundacji oraz samodzielnych publicznych zakładów opieki zdrowotnej przez Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, sygnatura akt WR.VI NS-REJ.KRS/4173/16/854/REGON, numer KRS: 0000610819Od 6 sierpnia 2018r. organizacja posiada status Organizacji Pożytku Publicznego (OPP).

Informację odpowiadającą odpisowi aktualnemu z KRS można pobrać ze strony Ministerstwa Sprawiedliwości: Wyszukiwarka podmiotów w Krajowym Rejestrze Sądowym