Pomagam

Pomaganie jest super!

Zostań naszym wolontariuszem

Wolontariuszkom i woluntariuszom zapewniamy fachowe szkolenia i spotkania superwizyjne. Jeżeli chciałabyś zostać wolontariuszką / wolontariuszem i zaangażować się w pracę z dziećmi, nie tylko z tymi kilkuletnimi, także z nastolatkami i ich rodzinami, albo po prostu pomagać przy organizacji akcji charytatywnych, prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny.

Wsparcie finansowe

Jeśli chcą Państwo dokonać darowizny na rzecz Fundacji Piotrusia Pana, to dzięki tej formie wsparcia mogą Państwo skorzystać z odliczenia wartości darowizny od dochodu. Limit odliczenia wynosi:

dla osób prawnych 10% dochodu. Na podstawie art. 18 ust. 1 pkt 1 i 7 Ustawy o podatku dochodowym od osób prawnych dotyczącego możliwości odliczenia darowizny od podatku dochodowego od 01.01.2004r.

dla osób fizycznych 6% dochodu. Na podstawie art. 26 ust. 1 pkt 9 Ustawy o podatku od osób fizycznych dotyczącego możliwości odliczenia darowizny od podatku dochodowego od 01.01.2004r.

Nasz numer konta:
Bank Raiffeisen Polbank Polska SA